Togetherness VMC – 16.01.2019

Rådhuset, første samling

 

Lyd av clusteret:Clustersang

Folk strømmer til, biotopen bæres inn i deler sammen med forskjellig typer jord, både den med torv, den som er laget av lupin og lin og den som er fra skogen utenfor UIA. Samtidig dekkes langbordet med suppeskåler, skjeer, appelsiner, brødskiver, ost og til sist ostehøvler og provisoriske mugger med vann. Linsesuppen kommer på til sist. Noen snakker med nye mennesker og andre med dem de kjenner fra før, og Tony tar ordet: -Nå spiser vi dere! Snakk også med naboen, så presenter vi hverandre etterpå. Så gjør vi det. Min sidemann, jeg har egentlig tre, men han til høyre, som jeg skal presentere etterpå, heter Lars. Han er student ved UIA, opptatt av nerdete elektronisk musikk og har nettopp flyttet inn sammen med kjæresten sin. Det siste sier han med et `yeah!` Vi synger og deretter er det tid for å presentere prosjektet sammen med to viktige samarbeidspartnere; munkelusen som er et krepsdyr og meitemarken som er både hankjønn og hokjønn. Anne gir oss et innblikk i hvem disse er i verden. Snart skal noen av dem leve i biotopen. Anne snakker også litt om frø som det er mulig å høste siden det ikke er snø på utsiden, kanskje kan vi finne noen til å ha i den delen av Biotopen som har jord fra skogen, og som vi ikke vet helt hva som kommer til å vokse opp av? Tiden har løpt fra oss, men før klokken er atten avslutter vi med en menneskering av forskjellige toner: et cluster.  Lars og Kristian tar det hele opp og det lyder ganske flott! Vi gjør det noen ganger sammen med opptaket. Så er det kvelden, noen av oss blir igjen for å sette på plass biotopen, jeg gleder meg til det spirer!

 

Anne-May

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: